Ciastka z płatków ryżowych

Składniki: - 11 margaryna - 1 szklanka cukru - 3 jajka - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 1 paczka płatków ryżowych Przygotowanie: Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, proszek i płatki.

Masz zdjęcie do tego tematu? Wyślij
Składniki:
- 11 margaryna
- 1 szklanka cukru
- 3 jajka
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 paczka płatków ryżowych

Przygotowanie:
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, proszek i płatki.
Na wysmarowaną blachę układać łyźeczką kupki i piec do zezłocenia w temp. ok 180 stopni.
redakcja@dz.com.pl
źródło: Dziennik Zachodni

Komentarze (2)

avatar
avatar
Anonim (gość)

Albo ten przepis jest naprawde do du.py albo ze mnie cukiernik jak z koziej du.py trąba ale raczej opcja nr.1
"ciastka" sie rozpadly a na spodzie zrobila sie jajecznica z cukrem.

Wybierz kategorię