Adam Czapski, 35-latek z Opola, jest znany mieszkańcom nie tylko dlatego, że od lat strzyże im włosy i czesze fryzury. Mogliśmy go już oglądać w programach „Gotuj wszystko”, „Master Chefie” oraz „Ugotowanych”, których opolski odcinek wygrał. Tym razem opolski bloger kulinarny, autor bloga „Łyżka, widelec, nożyczki”, powalczy o zwycięstwo w pierwszej polskiej edycji programu „Hell’s Kitchen”. Jego premierowy odcinek można obejrzeć dziś o godz. 20 w Polsacie.„Hell’s Kitchen” to największa i najdroższa w historii telewizji produkcja z gatunku reality show. Największą furorę zrobiła jej amerykańska edycja ze słynnym Gordonem Ramsayem jako gospodarzem. Polskim Ramsayem będzie Wojciech Modest Amaro, najbardziej znany polski kucharz na świecie. Jako jedyny w Polsce zdobył dla swojej restauracji „Atelier Amaro” prestiżową gwiazdkę Michelin.- Człowiek równie niesamowity jak dania, które serwuje - opowiada Adam Czapski. - Możliwość pracy z nim to niesamowity zaszczyt. Jest bardzo charyzmatyczny. Potrafi być również niezwykle ostry i nie przebierać w słowach. Bo taki ma być właśnie szef Piekielnej Kuchni, który brutalnie i niezbyt grzecznie postawi do pionu każdego z uczestników show. 14 osób podzielonych na dwie drużyny - żeńską i męską - przez osiem tygodni będzie mieszkać ze sobą pod jednym dachem w całkowitej izolacji od świata.- Nie wiemy, czy jest dzień, czy noc, ani nawet która jest godzina - podkreśla Adam. - To rodzi frustracje i konflikty. Dlatego ten program jest dla ludzi o mocnych nerwach. Ujawni o nas wszystko.Jest o co walczyć. Zwycięzca kulinarnego show otrzyma 100 tysięcy złotych i pracę w restauracji samego mistrza Amaro.
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?