Fine Dining Week 2019 rozpoczął się 6 lutego i potrwa przez tydzień. Rezerwacji można dokonywać na stronie festiwalu, a każdy z gości może wybrać restaurację oraz termin, w którym chce wziąć udział w kolacji. Za posiłek dla jednej osoby zapłacimy 119 złotych. Część z restauracji oferuje do wyboru jedno z dwóch menu, w alternatywnym wyborze potraw znajdziemy przeważnie dania rybne lub wegetariańskie / wegańskie.
W tym roku festiwalowi towarzyszy wyjątkowa niespodzianka. Goście imprezy będą mieli okazję wygrać udział w kolacji z Massimo Botturą z odznaczonej trzema gwiazdkami Michelin Osterii Francescana.
Fine Dining Week 2019 - na czym polega festiwal?
Aby wziąć udział festiwalu wystarczy zarejestrować się na stronie festiwalu. Następnie, wystarczy wybrać jedną z czołowych restauracji warszawskich. Następnie, wybieramy dzień i godzinę naszej wizyty. Za 5-daniowe menu degustacyjne zapłacimy 119 złotych od osoby.
Strefa Biznesu: Polacy chętniej sięgają po krajowe produkty?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?