Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Fine Dining Week rusza już 25 sierpnia. Spróbuj dań najlepszych stołecznych lokali

PZ
MENU 1:
1. Tatar z tuńczyka na musie z piklinga.

2. Kwiaty cukinii w tempurze faszerowane kozim serem.

3. Zupa kurkowa z kluseczkami kładzionymi.

4. Troć pieczona z risotto z rakami
lub
Pierś z gęsi z knedlami faszerowanymi truskawkami.

5. Copa Melba.

MENU 2:


1. Koktajl z krewetek.

2. Wariacje pierogów: z pstrągiem, ze szpinakiem i gorgonzolą, z batatami.

3. Chłodnik litewski z rabarbarem.

4. Zraz cięlęcy faszerowany kurkami z purre z zielonego groszku
lub
Dorsz w cieście filo z frytkami z batatów.

5. Sorbety owocowe.
MENU 1: 1. Tatar z tuńczyka na musie z piklinga. 2. Kwiaty cukinii w tempurze faszerowane kozim serem. 3. Zupa kurkowa z kluseczkami kładzionymi. 4. Troć pieczona z risotto z rakami lub Pierś z gęsi z knedlami faszerowanymi truskawkami. 5. Copa Melba. MENU 2: 1. Koktajl z krewetek. 2. Wariacje pierogów: z pstrągiem, ze szpinakiem i gorgonzolą, z batatami. 3. Chłodnik litewski z rabarbarem. 4. Zraz cięlęcy faszerowany kurkami z purre z zielonego groszku lub Dorsz w cieście filo z frytkami z batatów. 5. Sorbety owocowe. Materiały prasowe
Kolejna odsłona Restaurant Week poświęcona kuchni przez wielkie "K", ruszyła 25 sierpnia. Za pięciodaniowe menu w każdym z festiwalowych lokalizapłacimy119 złotych. Kliknij w zdjęcie, aby poznać ofertę restauracji biorących udział w festiwalu Fine Dining Week.

od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto