Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Już nie "Zbawiks" czy Nowogrodzka. W te miejsca będziemy chodzić w 2018 [PRZEGLĄD]

Red.
Piekarnia w tradycyjnym bałkańskim stylu oferuje szereg wyrobów niekoniecznie kojarzonych tylko ze słodkimi bułkami i drożdżówką do kawy. - Naszym flagowym produktem jest tzw. BUREK którego wyrabiamy każdego dnia na świeżo, a następnie serwujemy w kilku smakach czy to wegetariański z białym serem, bądź szpinakiem czy też mięsny z kurczakiem bądź wołowiną - czytamy na profilu Burka.
Piekarnia w tradycyjnym bałkańskim stylu oferuje szereg wyrobów niekoniecznie kojarzonych tylko ze słodkimi bułkami i drożdżówką do kawy. - Naszym flagowym produktem jest tzw. BUREK którego wyrabiamy każdego dnia na świeżo, a następnie serwujemy w kilku smakach czy to wegetariański z białym serem, bądź szpinakiem czy też mięsny z kurczakiem bądź wołowiną - czytamy na profilu Burka. Burek i Pita / Facebook.com
W Warszawie w każdym miesiącu przybywa kilka lokali gotowych zaoferować klientom coś więcej, niż tylko schabowego i wysoki rachunek. W 2018 roku w warszawskiej gastro-galaktyce przybędzie zapewne kilka gwiazd. Być może, część z nich, to właśnie lokale z naszego przeglądu.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na mazowieckie.naszemiasto.pl Nasze Miasto