To kolejny odważny kulinarny eksperyment ze Szczecina. Wcześniej furorę wśród internautów zrobiła pizza z kreatyną.
Zobacz także: Szczecińska mass pizza z... kreatyną. Jedyna taka w Polsce
Informację o nowym smaku lodów znaleźliśmy na fanpejdżu lodziarni. Klienci gratulują pomysłu, ale większość z nich sama nie odważyłaby się spróbować tego wynalazku.
- interesujące, ale chyba się nie odważę... - napisała Agnieszka
- Zamiast wafelka jest pajda? Odważny smak, gratulacje.- czytamy w kolejnym komentarzu.
- A już myślałam, że będą lody śledziowe - żartuje Katarzyna.
Co sądzicie o pomyśle lodziarni Gelatiamo? Skusilibyście się na gałkę paprykarzowych lodów?
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?