To była prawdziwa uczta dla oczu i podniebienia. Na Le Targu można było kupić nie tylko wędliny, ale także mięso, chleb, a nawet miody. Wszystkie produkty wytworzone zostały z naturalnych składników, tradycyjnymi metodami, oraz z mięsa zwierząt, które hodowane były także bez stosowania paszy przyspieszającej przyrost masy mięsa.
Każdy, kto przyszedł na targi mógł przekonać się, jaka jest różnica w smaku pomiędzy produktem masowym a tradycyjnym. Kto nie zdążył - nic straconego. Le Targ to impreza cykliczna, jej kolejna odsłona już 22 marca.
Kliknij w pierwsze zdjęcie, żeby rozpocząć przeglądanie fotogalerii:
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?