Przystawki:
Pobudzający tatar z wędzonego łososia na kołderce z rukoli lub Rozgrzewający zmysły Beef Strogonow
Dania główne:
Kotleciki otulone szpinakiem ułożone na łożu z szafranowego ryżu lub Szalenie dziki atlantycki łosoś w sypialni z ciasta francuskiego pieczony z oliwkami, serwowany z ziołowym sosem śmietankowym
Desery:
W truskawkowym chruśniaku - bezy obficie polane bitą śmietaną lub Amazoński banan pieczony w korzennym cieście, okryty gorącą czekoladą
Cena zestawu: 70 zł od osoby
Kontakt: Beata Roose, kom. 883 324 001, e-mail: [email protected]
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?