Znani warszawscy restauratorzy - Modest Amaro i Agnieszka Kręglicka zdradzają, skąd pozyskują zdrową i pyszną żywność do swoich restauracji. Sprawdźcie, dlaczego warto stawiać na ten sposób zaopatrzenia!

Modest Amaro i Agnieszka Kręglicka o lokalnej żywności





W filmiku, Modest Amaro, znany ze swojej wspaniałej i uznanej restauracji, a także programu Top Chef, opowiada o lokalnych dostawcach i zaletach korzystania z tego rodzaju dostawy od producentów. Do jego opinii przychyla się także stołeczna restauratorka, właścicielka kilku prestiżowych lokali w Warszawie, Agnieszka Kręglicka.

Czytaj też: Serb w Warszawie zaprasza do siebie. Belgrad na Ursynowie [ZDJĘCIA]

Z filmiku dowiemy się, czym jest dobra żywność i jak wspierać jej wytwarzanie. Produkcję zrealizował Zielony Instytut. Wideo ma na celu wsparcie lokalnych producentów przez miejskich konsumentów dobrej jakości żywności.

Zostaw e-mail, a my dostarczymy Ci najświeższych informacji


Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij

Czytaj także

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!