Do wykonania najdłuższej kanapki w Polsce zużyto 130 bagietek, 15 kg żółtego sera, 12 kg szynki, 10 trzylitrowych słoików ogórków konserwowych, 5 kg masła, 3 kg papryki, 20 główek sałaty i 10 pęczków natki pietruszki. Jej autorami są 5 i 6-latki z Przedszkola nr 9 w Wyszkowie. Efekt jest imponujący.
Czytajcie też: Kursy gotowania w Warszawie. Stań się profesjonalnym szefem kuchni
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?