Praca w fabryce czekolady E. Wedel - szukają degustatora
Na czym polega praca testera produktów E. Wedla? Trzy razy w tygodniu (od wtorku do czwartku) należy pojawiać się w siedzibie Wedla na warszawskiej Pradze. Tam w godz. 12-16.30 trzeba będzie wykonywać żmudną pracę degustatora wedlowskich produktów, czyli po prostu jeść słodycze i mówić co się o nich sądzi.
Jeżeli ktoś nie czuje się wystarczająco zachęcony, przypominamy wybrane produkty z których słynie marka E. Wedel: kultowy Torcik Wedlowski, niebiańsko lekkie Ptasie Mleczko®, wyrazisty baton Pawełek czy legendarna wedlowska czekolada w tabliczkach (zarówno gorzka, jak i mleczna, z dodatkami lub bez). To jednak nie wszystko – oferta E. Wedel to także cukierki, żelki czy kremy do smarowania.
Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy chcą mieć udział w historii naszej firmy trwającej już od prawie 170 lat. Przy opracowywaniu receptur naszych produktów najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: najwyższa jakość i satysfakcja konsumentów. Na barkach degustatorów spoczywa więc duża odpowiedzialność za uciechę podniebień wszystkich amatorów słodyczy w kraju – mówi Magdalena Kołodziejska, Kierownik Komunikacji Marketingowej LOTTE Wedel.
Aby wziąć udział w rekrutacji do panelu sensorycznego w E. Wedel, należy w dniach 22 – 24 października zadzwonić pod numer telefonu: 22 349 14 14 i uzasadnić swoją kandydaturę.
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?