Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sos jajeczny

[email protected]
Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo, 6 łyżek majonezu, 2 łyżki musztardy francuskiej, czarny pieprz, sól. Wykonanie: Obrane jajka dokładnie rozgnieść widelcem, dodać musztardę i majonez.

Składniki:

3 jajka ugotowane na twardo, 6 łyżek majonezu, 2 łyżki musztardy francuskiej, czarny pieprz, sól.

Wykonanie:

Obrane jajka dokładnie rozgnieść widelcem, dodać musztardę i majonez. Doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem i solą.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pasztet z białej fasoli

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto