Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Larwy jedwabnika, stuletnie jaja, najdziwniejsze potrawy z warszawskich restauracji

Red.
To kolejny przysmak rodem z Azji. Podobnie, jak zupa Pho, czy jaja stuletnie, przywędrował do nas wraz z azjatycką społecznością w Warszawie i Wolce Kosowskiej. Na Nocnym Markecie larwy jedwabnika podaje Shabu Shabu, warto wybrać się też to To To Pho (m.in. Widok 16, Mokotowska 27), gdzie przynajmniej jeszcze do niedawna serwowano ten przysmak.
To kolejny przysmak rodem z Azji. Podobnie, jak zupa Pho, czy jaja stuletnie, przywędrował do nas wraz z azjatycką społecznością w Warszawie i Wolce Kosowskiej. Na Nocnym Markecie larwy jedwabnika podaje Shabu Shabu, warto wybrać się też to To To Pho (m.in. Widok 16, Mokotowska 27), gdzie przynajmniej jeszcze do niedawna serwowano ten przysmak. Pixabay.com
Warszawska gastronomia to nie tylko pizzerie, burgerownie i restauracje indyjsko-tajskie. Jeśli zejdziemy z udeptanego szlaku schabowego, sushi i ramenu, odkryjemy szereg dań, których na co dzień nie spróbujesz w polecanych turystom restauracjach. Kliknij w zdjęcie, aby dowiedzieć się, gdzie w Warszawie zjesz bycze jądra i inne nietypowe przysmaki.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto