W niedzielę, 28 września o godzinie 16.00 w księgarni Matras na Nowym Świcie 41 w Warszawie nie lada gratka! W ramach promocji książki Gotuj jak TOP CHEF fani gotowania i programu będą mogli spotkać się z jurorami, zwycięzcami i uczestnikami programu TOP CHEF.

- Rzadko się zdarza taka okazja, aby pod jednym dachem można było spotkać tak wiele osobowości kulinarnych i jeszcze zadać im mnóstwo pytań. Promocja książki Gotuj jak TOP CHEF w kultowej księgarni Matras przy Nowym Świecie 41 będzie prawdziwym świętem dla fanów programu i gotowania – mówi Jolanta Liżewska-Zyzek, Dyrektor Marketingu w Matras.

Czytaj też: Rynek Włodarzy na Ochocie. Nowe eko miejsce przy Włodarzewskiej

Gotuj jak TOP CHEF to książka nie tylko dla osób, które już dobrze gotują. Równie dobrze sprawdzi się w rękach zupełnych nowicjuszy kulinarnych. Doświadczeni kucharze – jurorzy i uczestnicy drugiej edycji programu TOP CHEF Telewizji Polsat – proponują praktyczne przepisy na oryginalne i smaczne potrawy oraz radzą, jak doskonalić swój warsztat kulinarny.

W spotkaniu w księgarni Matras na Nowym Świecie udział wezmą: Grzegorz Łapanowski - juror i prowadzący TOP CHEF, Maciej Nowak - juror TOP CHEF, Sebastian Olma - zwycięzca TOP CHEF, Robert Wojnarowski - uczestnik TOP CHEF, Paweł Kibart - uczestnik TOP CHEF. Niedzielne popołudnie w Matrasie to wyjątkowa okazja do spotkania tak wytrawnego towarzystwa w dziedzinie kulinariów.

Czytaj też: Restauracje na Pradze Południe. Gdzie smacznie zjeść? [PRZEGLĄD]

W samej książce czytelnicy znajdą: 30 doskonale skomponowanych zestawów przystawka, danie główne i deser oraz 15 przepisów na szybkie dania – idealne, gdy zjawią się niezapowiedziani goście. Wszyscy chętni do szczególnego zgłębiania wiedzy kulinarnej będą zadowoleni z części książki: Akademia TOP CHEF, gdzie eksperci dzielą się swoim doświadczeniem, np. w zakresie: kuchenne must have, przyprawy, rodzaje przygotowywania: duszenie, parowanie. Gotuj jak TOP CHEF jest pięknie wydana, pełna wspaniałych zdjęć, przepisy są jasno opisane i przyjaźnie dla oka rozmieszczone na stronach, a sposób przygotowania potraw przedstawiony w kilku krokach. Już samo przeglądanie książki jest niezmiernie smaczne i przyjemne.

Zostaw e-mail, a my dostarczymy Ci najświeższych informacji

Czytaj także

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!