Up_targ, 8.11.2013 (14.00-20.00), Stara Fabryka Koronek, ul. Burakowska 5/7
- Up_targ to propozycja targu dla koneserów - znane produkty i sprawdzone metody, ale w wyższej jakości, bo połączone z najnowszą technologią. W sprawdzonym miejscu, pod nową marką - zachęcają organizatorzy targu żywności, którego pierwsza edycja startuje 8 listopada Starej Fabryce Koronek
Zobaz również:
Ma to być propozycja dla aktywnych zawodowo, które zakupy tego typu żywności chciałby zrobić po pracy. Na targach pojawią się wybrani producenci żywności. Organizator pracuje także nad wprowadzeniem płatności za pomocą BitCoinów, ale nie wiadomo czy będzie można nimi płacić w czasie pierwszej edycji.
Na up_targu wystawią się w piątek:
- Pan Sandacz (świeże/wędzone ryby, zupy, sałatki rybne)
- Chleb Powszedni (chleby na prawdziwym zakwasie )
- Kalinówka Wzgórza Dylewskie (wędzone pstrągi, wątróbki z pstrąga, pasztety z dzika, kiełbasy na ostro czy szynka dylewska)
- Ziarnem Malowane (chleby na zakwasie ziarnem malowane)
- Jugoser (kozi, owczy, sirenje, kajmak, jugosławiańskie sery)
- Nczekolada (najlepsza manufaktura czekolady w Polsce)
- Sery Polskie od Giena Mientkiewicza
- Mleczarnia Skarszewy (sery min. Szeneker czy Amber, jogurty, masła, kefiry)
- Ziembiński (białe sery twarogowe)
- Masło z Filipowa
- Beata z Kurpiów (Mleko dla Stolicy, jaja kurze i przepiórcze)
- Pan Burak (buraki surowe, „sok z buraka na Ulicy Burakowskiej”)
- Sery Łomnickie (sery kozie)
- Mleczna Droga (jogurty mleczne)
- Podlaskie Wyroby Spiżarnia (ogórki z Kruszewa, kapusta kiszona i regionalne wędliny)
- Ekologiczna Pracownia Cukiernicza ECO FOOD STORY (cebulaki, kulebiaki z kapustą kiszoną, jaglanki z kaszą jaglaną i przyprawami, roladki jabłkowe, itd.)
- Eko Zieleniak (warzywa i owoce z ekologicznych, certyfikowanych upraw z ziemi proszowickiej)
- Masarnia Stanisława Mądrego (kiełbasa lisiecka)
- Wiatrowy Sad (100 proc. tłoczone soki jabłkowe bez konserwantów i cukru)
- Masarnia Gerarda (domowe wędliny bez ulepszaczy)
- Domowe wypieki od Moniki (ciasta , przetwory)
- Stary Sad (wiele odmian "niepryskanych" jabłek i gruszek prosto z sadu)
- Pierogi Motylkowe (pierogi domowe)
- Produkty Greckie (oliwki , oliwy, feta)
- Wild Grass (min. chai cola i inne pyszne napoje)
- Pieczone włoskie kasztany
Dodatkowo dostępne będą stanowiska degustacyjne Restauracji Mielżyński Wines Spirits Specialities, a w Concept Store Red Onion będzie można zaopatrzyć się w dizajnerskie akcesoria kuchenne.
Źródło. mat. organizatora
Sprawdź wydarzenia na Facebooku.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?