Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Warsaw Restaurant Week 2017. Ruszyła wiosenna edycja [LISTA RESTAURACJI, MENU]

baw
Manu 1: 
Przystawka: Kacza wątróbka z grzanką francuską, musztardą i serem brie
Danie główne: Różowa pierś z kaczki sous vide z puree z batatów, owocowym ragout, karmelem i cynamonem
Deser: Beza z owocami i pieczoną czekoladą

Manu 2:
Przystawka: Torcik z pieczonego buraka z kozim serem i sosem porzeczkowym
Danie główne: Warzywa al dente z żółtym curry, mlekiem kokosowym, świeżą kolendrą i chilli
Deser: Beza z owocami i pieczoną czekoladą 

Artbistro, ul. Stalowa52
Manu 1: Przystawka: Kacza wątróbka z grzanką francuską, musztardą i serem brie Danie główne: Różowa pierś z kaczki sous vide z puree z batatów, owocowym ragout, karmelem i cynamonem Deser: Beza z owocami i pieczoną czekoladą Manu 2: Przystawka: Torcik z pieczonego buraka z kozim serem i sosem porzeczkowym Danie główne: Warzywa al dente z żółtym curry, mlekiem kokosowym, świeżą kolendrą i chilli Deser: Beza z owocami i pieczoną czekoladą Artbistro, ul. Stalowa52 Artbistro Stalowa52
Ruszyła wiosenna edycja Warsaw Restaurant Week. Od 21 do 30 kwietnia ponownie możemy wziąć udział w festiwalu najlepszych restauracji. Po raz kolejny trzydaniowy obiad - przystawkę, danie główne i deser - w najlepszych restauracjach zjemy za 39 zł. Zobaczcie listę stołecznych restauracji i przygotowane propozycje menu. Kliknij w zdjęcie aby przejść do galerii.
od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto