Pierwsza edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego „Rośliny, Owady i Miód” to wyjątkowe wydarzenie dla głodnych wiedzy o dobrym jedzeniu.
W dniach 8-10 września w przepięknym otoczeniu Ogrodu Botanicznego Uniwersytetu Warszawskiego można nie tylko dobrze zjeść i wypić, ale także spotkać znanych szefów kuchni, autorów książek kulinarnych, a przede wszystkim wziąć udział w licznych warsztatach, pokazach kulinarnych, wykładach i dyskusjach.
Teren Ogrodu wypełnił się stoiskami z pysznym jedzeniem oraz lokalnymi specjałami od rolników i niewielkich producentów. Na odwiedzających czekały liczne degustacje, stoiska z pięknymi akcesoriami kuchennymi, ceramiką, roślinami i miód z najlepszych pasiek.
Warszawski Festiwal Kulinarny „Rośliny, Owady i Miód” możecie odwiedzać w niedzielę do godz. 19. Wstęp: 5/10 zł.
Zobacz też: Rośliny, owady i miód. Warszawski Festiwal Kulinarny w Ogrodzie Botanicznym
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?