Wielka Uczta Warszawska trwa. Przy największym stole w mieście najemy się za darmo do syta

PM

Wielka Uczta Warszawska powróciła! Poprzednia edycja przyciągnęła do Konesera na Pradze-Północ prawdziwe tłumy. Już w lutym zasiądziemy przy najdłuższym stole w mieście, a na naszych talerzach pojawiają się najlepsze specjały. Brzmi dobrze? Dalsza część artykułu poniżej.

Kuchnia z całego świata na wyciągnięcie ręki

Centrum Praskie Koneser (Plac Konesera 2, Praga-Północ) ponownie zaprasza wszystkich mieszkańców stolicy (i nie tylko) na Wielką Ucztę Warszawską. Druga edycja wydarzenia ma być zimową biesiadą, która "rozgrzeje żołądki i zmysły". Znowu zasiądziemy przy najdłuższym stole w mieście i znowu spróbujemy dań z całego świata.

Wielka Uczta Warszawska
Kiedy: 16 lutego i 17 lutego od godz.12:00 do 20:00
Gdzie: Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 2
Wydarzenie bezpłatne

 Paweł Wiśniewski

Wielka Uczta Warszawska trwa. Przy największym stole w mieśc...

Wideo

polecane: Flesz: Więzienie za przekręcanie liczników

Więcej na temat:

Komentarze

Liczba znaków do wpisania:  4000/4000

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Jeśli uważasz, że któryś z komentarzy łamie regulamin, to wyślij nam link do tego artykułu na pomoc@naszemiasto.pl

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3