Wyglądają jak z bajki! Rosyjska artystka zamienia gwiazdy w rysunkowe postacie [ZDJĘCIA]

Lera Kiryakova to rosyjska artystka, która specjalizuje się w rysowaniu portretów. Na jej profilu na Instagramie znajdziemy całą masę rysunkowych postaci, przede wszystkim gwiazd: piosenkarzy, aktorów i celebrytów. Każda z narysowanych przez nią osób jest niezwykle podobna do realnej postaci. Charakterystyczną cechą rysunków Rosjanki są duże oczy przypominające oczy lalek i w takiej konwencji utrzymana jest jej cała twórczość.
Wyglądają jak z bajki! Rosyjska artystka zamienia gwiazdy w rysunkowe postacie [ZDJĘCIA]
 screen YouTube/LeraKiryakova

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-03-21T16:21:41+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">21 Mar, 2017 o 9:21 PDT</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-03-12T17:35:39+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">12 Mar, 2017 o 10:35 PDT</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-03-08T20:56:12+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">8 Mar, 2017 o 12:56 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-02-19T17:17:25+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">19 Lut, 2017 o 9:17 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-02-03T20:51:45+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">3 Lut, 2017 o 12:51 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-01-29T12:26:36+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">29 Sty, 2017 o 4:26 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-01-19T18:14:00+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">19 Sty, 2017 o 10:14 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2016-12-18T19:33:17+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">18 Gru, 2016 o 11:33 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2016-12-17T12:55:53+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">17 Gru, 2016 o 4:55 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-01-17T16:50:39+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">17 Sty, 2017 o 8:50 PST</time>

Kolejne zdjęcie na następnej stronie.

Post udostępniony przez Lera Kiryakova (@lera_kiryakova)

HTML <time datetime="2017-02-14T17:05:32+00:00" style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;">14 Lut, 2017 o 9:05 PST</time>

Wideo

red

Więcej na temat:

Komentarze

Liczba znaków do wpisania:  4000/4000

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Jeśli uważasz, że któryś z komentarzy łamie regulamin, to wyślij nam link do tego artykułu na pomoc@naszemiasto.pl

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, wyłącz Adblock na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3