Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cuda kuchni molekularnej w restauracji Tamka 43 tworzy...
fot. facebook @tamka43

Ciekły azot i probówki w kuchni. Tutaj zjecie "kosmiczne" jedzenie [PRZEGLĄD]

TAMKA 43

Cuda kuchni molekularnej w restauracji Tamka 43 tworzy Arkadiusz Wilamowski, który doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach świata,u boku Geralda Passedat, Pierre’a Gagnaire, Christophe’a Dufosse i Jean-Claude’a Lamaze. Jest absolwentem prestiżowej uczelni CFA Louis Prioux Academy Nancy – Metz ukończonej dyplomem Brevet Professionnel Cuisinier z najlepszym wynikiem w historii szkoły. Tajniki nowoczesnych technik kulinarnych nie mają przed nim tajemnic. W Tamce 43 zjemy jelenia z czekoladą i brokułami (98zł), deser agrumes z bezą i mango (32 zł) albo Carpaccio z sarny z aronią i orzechami laskowymi (58 zł). Adres: ul. Tamka 43


Zobaczcie też: Jack's Cinema. Restauracja i kino w centrum Warszawy

Zobacz również

Przedpremierowe pokazy filmu "Challengers" w Kinie Pod Baranami [WIDEO]

Przedpremierowe pokazy filmu "Challengers" w Kinie Pod Baranami [WIDEO]

Właściciel winnicy Modła: To była ciężka noc ale udało się uratować winorośla [WIDEO]

NOWE
Właściciel winnicy Modła: To była ciężka noc ale udało się uratować winorośla [WIDEO]

Polecamy

W Polsce czy za granicą? Tak Polacy planują spędzać majówkę 2024

W Polsce czy za granicą? Tak Polacy planują spędzać majówkę 2024

Praca w zespole nadzorującym przebieg matury. Te zasady musi znać każdy nauczyciel

Praca w zespole nadzorującym przebieg matury. Te zasady musi znać każdy nauczyciel

Ruszają konsultacje publiczne ws. odchudzenia podstaw programowych

Ruszają konsultacje publiczne ws. odchudzenia podstaw programowych