Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Poke, Nitro lody, kawa cold brew - tych rzeczy musisz spróbować w tym sezonie! [PRZEGLĄD]

Red.
Dla wielu owady, insekty i pajęczaki to przyszłość gastronomii. Jak na razie, żadna restauracja nie wprowadziła dań tego typu do swojego stałego menu.Od czasu do czasu tego rodzaju specjałów spróbujemy w To To Pho, a także na Nocnym Markecie. Larwy jedwabników serwuje tam Shabu Shabu.
Dla wielu owady, insekty i pajęczaki to przyszłość gastronomii. Jak na razie, żadna restauracja nie wprowadziła dań tego typu do swojego stałego menu.Od czasu do czasu tego rodzaju specjałów spróbujemy w To To Pho, a także na Nocnym Markecie. Larwy jedwabników serwuje tam Shabu Shabu. Foter.com
Jeśli na świecie pojawiają się nowe trendy w kulinarniach, możemy być pewni, że już wkrótce będzie o nich mówić cała Warszawa. Nie inaczej jest w przypadku opisanych przez nas nowinek, których warto spróbować w stolicy jeszcze tego lata. Kliknij w zdjęcie, aby przejść do przeglądu.
od 7 lat
Wideo

Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto