Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piorun (nr ew. 1604/15) to miks labradora. Ten psiak...
fot. Schronisko na Paluchu

Adoptuj psa z Palucha z naszemiasto.pl! [GALERIA]

PIORUN

Piorun (nr ew. 1604/15) to miks labradora. Ten psiak charakteryzuje się wyjątkową urodą - jego dumna sylwetka przyciąga wzrok już z daleka, a czarne futro dosłownie lśni w promieniach słońca. Piorun został wykastrowany w schronisku. Jest dynamicznym psem, pełnym radości życia, który wprost uwielbia spacery i wspólne igraszki. Szukamy dla Pioruna domu z doświadczonymi opiekunami, na tyle ambitnymi, by chcieli włożyć trochę pracy w ułożenie psa. Taka praca z psem to prawdziwa przyjemność, a jej efekty widać dość szybko. Piorun to inteligentny i pojętny pies, który dzięki odpowiedniej zachęcie szybko nauczy się wszystkiego. Obecnie dość mocno reaguje na inne psy. Nie polecamy go więc do domu ze zwierzętami. Piorun uwielbia ludzi i głaskanie. Bardzo się łasi i przytula. Do ludzi jest łagodny. Ma jednak sporo siły i na razie nie najlepiej umie chodzić na smyczy, ale z pewnością się nauczy. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o Piorunie albo wziąć go na spacer skontaktuj się z Bożenką 531 377 47, Edytą 881 755 881 lub Asią 604 133894. Zobacz też: Adoptuj psa z Palucha z naszemiasto.pl [GALERIA 1]

Zobacz również

Osiągnięcia obornickich sportowców!

Osiągnięcia obornickich sportowców!

Budowa S7 i przebudowa Kocmyrzowskiej. Tu zaraz wróci tramwaj na nowe torowisko!

Budowa S7 i przebudowa Kocmyrzowskiej. Tu zaraz wróci tramwaj na nowe torowisko!

Polecamy

Kierowca bmw dwa razy w ciągu 10 min zatrzymany. Chodziło o przekroczenie prędkości

Kierowca bmw dwa razy w ciągu 10 min zatrzymany. Chodziło o przekroczenie prędkości

Pijesz wodę prosto z butelki? Uważaj! Może się dla ciebie źle skończyć

Pijesz wodę prosto z butelki? Uważaj! Może się dla ciebie źle skończyć

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika