2 z 11
Poprzednie
Następne
Catering wielkanocny, Warszawa. Tu zamówisz dania i produkty na świąteczny stół
Gruby Josek
Pieczone mięsa i wędliny, śledzie i pasztety, faszerowane jaja, sałatki, zupy, dania główne - to wszystko czeka na was w ofercie wielkanocnej, którą przygotował Gruby Josek. Zamówienia można składać do 9 kwietnia. - Selekcja mięs pieczonych i wędzonych wędlin serwowana na półmisku, ok. 600 g. 89 zł - Selekcja śledzi (w śmietanie, w oleju, z twarogiem) ok. 600 g, 69 zł - Sałatka jarzynowa 1 kg, 31 zł - Faszerowane jaja na półmisku, 24 połówki, 39 zł - Krem z żuru z wędzoną kiełbasą, 300 ml, 16 zł - Baba piaskowa, 500 g, 34 zł - Sernik biała czekolada-mascarpone 26 cm, 69 zł