Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Chleb z bezy, szpik i płonące mięso. Najdziwniejsze dania warszawskich restauracji

Przemysław Ziemichód
Specjalnością szefa kuchni jest “łopatka jagnięca marynowana w winie, na płonącym żeliwie z opiekanymi ziemniakami, kaszą bulgur, podawane z sosami. 100 g kosztuje 12,90, ale tak podane mięso warte jest każdej złotówki.
Specjalnością szefa kuchni jest “łopatka jagnięca marynowana w winie, na płonącym żeliwie z opiekanymi ziemniakami, kaszą bulgur, podawane z sosami. 100 g kosztuje 12,90, ale tak podane mięso warte jest każdej złotówki. Szymon Starnawski
Najdziwniejsze dania warszawskich restauracji. Próbując setek dań, drinków i produktów bardzo często trafiamy na prawdziwe perełki. Część z nich to ciekawe połączenia deserów, część to potrawy z najdroższych stołecznych restauracji. Oto nasz subiektywny ranking najdziwniejszych i najsmaczniejszych dań oraz drinków z warszawskich lokali. Kliknij w zdjęcie, aby przejść dalej.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto