Ciekły azot i probówki w kuchni. Tutaj zjecie "kosmiczne" jedzenie [PRZEGLĄD]

Red.
W jedynej polskiej restauracji nagrodzonej prestiżową gwiazdką Michelina najnowocześniejszych technik także nie brakuje. Hasłem tego miejsca jest "spotkanie natury z nauką". Atelier nie posiada stałej karty menu, natomiast swoim gościom oferuje menu degustacyjne w różnych konfiguracjach 5 momentów (260 pln/os.) i 8 momentów (320 pln/os.). Adres: ul. Agrykola 1 Bartek Syta
Kuchnia molekularna zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Zobacz, 10 miejsc w Polsce, gdzie warto spróbować dań przyrządzanych z ciekłym azotem i gumą ksantanową.

Polska oszalała na punkcie morsowania!

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

S
Stan2

SMACZNEGO!

Dodaj ogłoszenie