Cook Like That Warszawa. Zamawiaj świeże produkty i gotuj według przepisów
Szef kuchni Filip Kosiń
Pomysłodawcą wszystkich dań jest Filip Kosiń, szef kuchni jednej z warszawskich restauracji. - Co tydzień Filip wymyśla pięć nowych dań - tłumaczy Katarzyna. - Założeniem jest, aby każde było niebanalne, składało się z nowych składników, żeby zachęcać ludzi do eksperymentowania, poznawania smaków, których jeszcze nie znają - dodaje. Szef kuchni stara się również wymyślać takie dania, których przygotowanie nie zajmie więcej niż 30-50 min. Z pięciu nowych dań, które pojawiają się na stronie na początku każdego tygodnia, dwa są wegetariańskie. - Na razie nie tworzymy dań dla jakiejś konkretnej diety lub dań bezglutenowych - tłumaczy Katarzyna - Celem jest, aby w pierwszej kolejności Polacy cieszyli się nowym smakiem - dodaje. - Chcemy natomiast wprowadzić informację o ilości kalorii. Czytaj także: MO61 konkurs. Stwórz swój własny zapach w profesjonalnej perfumerii