Czy chomiki byłyby dobrymi barmanami? Przekonajcie się! [ZDJĘCIA]

red
Czy chomiki byłyby dobrymi barmanami? Przekonajcie się! [ZDJĘCIA]


"Artysta w kuchni" odc. 3 – Andrzej Wrona nadziewa pierś z kurczaka. Jak mu poszło?
Czy chomiki byłyby dobrymi barmanami? Przekonajcie się! [ZDJĘCIA] "Artysta w kuchni" odc. 3 – Andrzej Wrona nadziewa pierś z kurczaka. Jak mu poszło? aplus.com
Malutkie bary, miniaturowe butelki i ledwo dostrzegalne drinki. Za barem z kolei stoi chomik. Wyobrażacie to sobie? To wizja pewnego japońskiego artysty, który na co dzień produkuje nagrobki. Czy chomiki byłyby dobrymi barmanami? Oceńcie to sami na zdjęciach. "Artysta w kuchni" odc. 3 – Andrzej Wrona nadziewa pierś z kurczaka. Jak mu poszło?

Tokio Raport - rozmowa z Lucyną Kornobys

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie