Stacjonarne delikatesy Deli2 znajdują się w centrum Warszawy, przy ulicy Wilczej 3. Powierzchnia sklepu liczy ok. 100 m2, a na miejscu można znaleźć kilkaset produktów, dostępnych także na platformie deli2.pl. Oferta dotyczy zarówno kuchni polskiej, regionalnej, jak i smakołyków z różnych zakątków świata. Klienci mają do wyboru szeroką ofertę serów kozich, owczych i produktów kuchni, francuskiej, greckiej i włoskiej, a także tradycyjnych wędlin i jaj Braci Grotek. Delikatesy otwarte są od poniedziałku do soboty w godz. 8-20.
- Warszawa była pierwszym miejscem naszych działań, dlatego ideą powstania stacjonarnych delikatesów, było pokazanie mieszkańcom stolicy, przynajmniej części bogatego asortymentu e-sklepu. Starannie wyselekcjonowane produkty zarówno z Polski, jak i zagranicy są gwarancją najwyższej jakości, której próżno szukać w marketach czy dyskontach – zaznacza Bartosz Kaźmierczuk, prezes zarządu Deli2 i Tower Investments. - Wydzieliliśmy także dodatkową przestrzeń ze stolikami dla osób, które chciałyby zjeść coś na miejscu.
Kuchnia Gesslera
Serwis deli2.pl jako jedyny na warszawskim rynku posiada w ofercie tradycyjne dania kuchni polskiej Adama Gesslera. W ofercie znajdziemy m.in. gołąbki wegańskie (33 zł/900 ml), barszcz ukraiński (28 zł/900 ml), flaki po warszawsku (45 zł/900 ml), hummus (13 zł/200 g) czy rybę po grecku (30 zł/350 ml). Z kolei z pieczywa dostaniemy tak chleb bezglutenowy (19 zł/650 g), chałkę (15 zł/550 g), chleb francuski (14 zł/800 g) oraz chleb żytni (11 zł/650 g).
Ciasto ucierane z wiśniami
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?