MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W restauracji hotelu Regent szef kuchni Volker Muehrer...
fot. mat. pras.

Dining Week w Warszawie. Słynne restauracje z szalonym i nietypowym menu. W karcie grasica, magiczny krakers i krab soft-shell

Venti-tre - magiczny krakers / 149 zł

W restauracji hotelu Regent szef kuchni Volker Muehrer również przygotował specjalne menu.

Specjałem jest tu danie główne magiczny krakers, puree krewetkowe z kokosem i czarnym kawiorem, arbuzowe gazpacho z owocami granatu.
Wcześniej podawana jest tarta buraczana i zupa z kurkami, bobem i porówkami.

Cena: 149 zł od osoby.

Zobacz również

Oburzenie po kondolencjach Andrzeja Dudy. "Lepiej byłoby nic nie pisać"

Oburzenie po kondolencjach Andrzeja Dudy. "Lepiej byłoby nic nie pisać"

Putin kontynuuje czystki. Poleciał kolejny zastępca Szojgu

Putin kontynuuje czystki. Poleciał kolejny zastępca Szojgu

Polecamy

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

W klubie Stodoła odbyła się giełda płytowa. miejsce spotkań miłośników muzyki

W klubie Stodoła odbyła się giełda płytowa. miejsce spotkań miłośników muzyki