18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Karkówka stołeczna na ostro

Plaster mięsa nacieramy...
fot. Zdjęcie czytelnika

Drugi etap konkursu "Warszawa od Kuchni"! Zagłosuj na najlepszą potrawę! [KONKURS]

Karkówka stołeczna na ostro Plaster mięsa nacieramy przyprawami i zostawiamy w lodówce. Marchew i kroimy w plastry. Dusimy na wolnym ogniu, aż zmiękną. Na mocno rozgrzaną patelnię wrzucamy mięso i obsmażamy, aż się zarumieni. Na patelnię wrzucamy fasole, kukurydzę, groszek i pokrojoną w księżyce cebulę. Dusimy, aż mięso będzie miękkie. - Gruby plaster czerwonego mięsa, fasola czerwona i biała, kukurydza, zielony groszek, marchewka, cebula, ostra papryka, ziołowy prowansalskie, sól.

Zobacz również

Jakub Chełstowski były marszałek wybrany prezesem Towarzystwa Finansowego Silesia?

Jakub Chełstowski były marszałek wybrany prezesem Towarzystwa Finansowego Silesia?

Tych zapachów nienawidzą komary - Lasy Państwowe podpowiadają, jak odstraszyć owady

Tych zapachów nienawidzą komary - Lasy Państwowe podpowiadają, jak odstraszyć owady

Polecamy

Fałszywy paragon i podatki, czyli kto kogo oszukuje

Fałszywy paragon i podatki, czyli kto kogo oszukuje

Uwaga na upał! Gdy żar leje się z nieba, wzrasta ryzyko tej gwałtownej choroby

TYLKO U NAS
Uwaga na upał! Gdy żar leje się z nieba, wzrasta ryzyko tej gwałtownej choroby

Skwer Krasińskiego w Warszawie w budowie. Pierwszy odcinek jest już gotowy

Skwer Krasińskiego w Warszawie w budowie. Pierwszy odcinek jest już gotowy