18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Drugi etap konkursu "Warszawa od Kuchni"! Zagłosuj na najlepszą potrawę! [KONKURS]

Redakcja
Bigos po warszawsku

Aby cieszyć się wspaniałym smakiem bigosu po warszawsku, należy najpierw udać się w rodzinne strony. Po powrocie do stolicy przygotowujemy potrawę.

1. Najpierw odkręcamy słoik z bigosem. 
2. Następnie przekładamy bigos do małego rondla lub na patelnię.
3. Podgrzewamy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
4. Wykładamy gorący bigos na talerz. Serwujemy z kromkami chleba.
Bigos po warszawsku Aby cieszyć się wspaniałym smakiem bigosu po warszawsku, należy najpierw udać się w rodzinne strony. Po powrocie do stolicy przygotowujemy potrawę. 1. Najpierw odkręcamy słoik z bigosem. 2. Następnie przekładamy bigos do małego rondla lub na patelnię. 3. Podgrzewamy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. 4. Wykładamy gorący bigos na talerz. Serwujemy z kromkami chleba. Zdjęcie czytelniczki
Zaczynamy drugi etap konkursu "Warszawa od Kuchni" organizowany przez Warszawską Izbę Przedsiębiorców. Głosujemy na najlepsze danie, a trójka autorów przepisów z największą ilością głosów wygra bon o wartości 400 złotych i zdobędzie status jurora w kolejnym etapie konkursu! Głosowanie trwa do 30 kwietnia!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiał oryginalny: Drugi etap konkursu "Warszawa od Kuchni"! Zagłosuj na najlepszą potrawę! [KONKURS] - Warszawa Nasze Miasto

Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto