Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warszawski Festiwal Kawy to impreza zarówno dla...
fot. Pixabay / zdjęcie ilustracyjne

Festiwale i targi kulinarne w Warszawie. Najsmaczniejsze wydarzenia tej jesieni w stolicy [TOP5]

Warszawski Festiwal Kawy - 20-21 października

Warszawski Festiwal Kawy to impreza zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych kawoszy, tych, którzy lubią rozpocząć dzień od filiżanki aromatycznego napoju, jak i tych, którzy piją ją okazjonalnie. W jednym miejscu znajdą się dziesiątki stoisk z kawą oraz wszystkimi związanymi z nią produktami. Na miejscu na gości festiwalu nie tylko czekać będą różnorodne kawiarnie, ale także odbędą się konkursy z nagrodami oraz pokazy i szkolenia na scenie. To już czwarta edycja największego święta miłośników kawy w Polsce. Jednym z wystawców będzie Costa Coffee, która oferuje tej jesieni ciasteczkową latte z wafelkiem, czyli klasyczne latte z syropem ciasteczkowym podane z wafelkiem, latte Słony Karmel - kremową latte zwieńczoną chrupiącą posypką amaretti oraz Latte Prażoną Pistację ze słonym syropem klonowo-pistacjowym. Wydarzenie jest biletowane, wstęp kosztuje 10 zł. Miejsce: Dom Towarowy Bracia Jabłkowscy (ul. Bracka 25)

Zobacz również

Wysokie zwycięstwo Siarki z Podlasiem w trzeciej lidze

NOWE
Wysokie zwycięstwo Siarki z Podlasiem w trzeciej lidze

Jest obszerny skrót meczu Wisły z Podbeskidziem. Wszystkie gole i kontrowersje

NOWE
Jest obszerny skrót meczu Wisły z Podbeskidziem. Wszystkie gole i kontrowersje

Polecamy

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów