6 z 29
Poprzednie
Następne
Fine Dining Week 2019, Warszawa. Znamy restauracje biorące udział w kolejnej odsłonie festiwalu Resaurant Week
La Rotisserie (Kościelna 12)
Długo pieczona łopatka jagnięca, domowy brioche truflowy, jajko w koszulce, miętowy sos holenderski i świeża trufla. Tatar z makreli, salsa verde, piklowana kalarepa, marynowana szalotka, ogórek, kawior. Raja, młody karczoch, skwarki z boczku, puree z selera i pomarańczy, sos foie grass. Sarna, puree z orzeszków pini, kurki, młoda rzepa, karmelizowana figa. Affogato, lody miętowe, mus czekoladowy, kawa. MENU B: Quinoa z awokado i sezonowymi warzywami, mus z trybuli, chips z batata. Wegańskie pieczone pierożki z farszem grzybowo-truflowym, pieczony pomidor, świeża trufla. Panna cotta z mleka kokosowego z gotowanymi owocami w syropie szampańskim.