Fine Dining Week rusza już 25 sierpnia. Spróbuj dań najlepszych stołecznych lokali

PZ
MENU 1: 1. Tatar z tuńczyka na musie z piklinga. 2. Kwiaty cukinii w tempurze faszerowane kozim serem. 3. Zupa kurkowa z kluseczkami kładzionymi. 4. Troć pieczona z risotto z rakami lub Pierś z gęsi z knedlami faszerowanymi truskawkami. 5. Copa Melba. MENU 2: 1. Koktajl z krewetek. 2. Wariacje pierogów: z pstrągiem, ze szpinakiem i gorgonzolą, z batatami. 3. Chłodnik litewski z rabarbarem. 4. Zraz cięlęcy faszerowany kurkami z purre z zielonego groszku lub Dorsz w cieście filo z frytkami z batatów. 5. Sorbety owocowe. Materiały prasowe
Kolejna odsłona Restaurant Week poświęcona kuchni przez wielkie "K", ruszyła 25 sierpnia. Za pięciodaniowe menu w każdym z festiwalowych lokalizapłacimy119 złotych. Kliknij w zdjęcie, aby poznać ofertę restauracji biorących udział w festiwalu Fine Dining Week.

Zobaczcie też: [Jak rozpoznać dobrą restaurację? Liczy się nie tylko to, co mamy na talerzu

](https://warszawa.naszemiasto.pl/jak-rozpoznac-dobra-restauracje-liczy-sie-nie-tylko-to-co/ar/c11-3738727)

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie