18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Tak gotują celebryci! Przegląd literatury kuchennej

Redakcja
"Pyszne 25" 

Anna Starmach, autorka dzieła "Pyszne 25" (Znak, cena 33,99 zł), dowodzi, że można pichcić tanio i smacznie. W tym celu ukończyła wcześniej prestiżową Le Cordon Bleu, a jako dowód przedstawia 70 potraw i 16 porad. Może ma rację? Jej wołowina po burgundzku nie wygląda może na tanią, ale pyszna jest na pewno. Podobnie fikuśne ciasteczka i kusząco zaprezentowany placek z migdałami.
"Pyszne 25" Anna Starmach, autorka dzieła "Pyszne 25" (Znak, cena 33,99 zł), dowodzi, że można pichcić tanio i smacznie. W tym celu ukończyła wcześniej prestiżową Le Cordon Bleu, a jako dowód przedstawia 70 potraw i 16 porad. Może ma rację? Jej wołowina po burgundzku nie wygląda może na tanią, ale pyszna jest na pewno. Podobnie fikuśne ciasteczka i kusząco zaprezentowany placek z migdałami.
Przyjrzymy się, jak do gotowania namawiają celebryci. Okazuje się bowiem, że gastronomia także nie zdołała się obronić się przed inwazją sław, które wiedzą wszystko nie tylko na temat świata, ale też rondla i patelni.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Zofia Zborowska i Andrzej Wrona znów zostali rodzicami

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto