Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Gęsina na św. Marcina znów na stołach

Redakcja
Wojciech Alabrudziński
Jak się robi pyszny pasztet z gęsi? Albo jak upiec gęś w renetach? Tego uczył wczoraj uczniów "Chemika" Przemysław Formela (na zdjęciu), szef kuchni hotelu "Kozi Gród" pod Gdańskiem.

- Zbyt rzadko sięgamy po tradycyjne potrawy, zapomniane już, a do takich należy gęsina. Proponuję przyszłym kucharzom podejście do tego drobiu z nowoczesnymi dodatkami. Program "Gęsina na św. Marcina" organizowany jest przez Urząd Marszałkowski.
FESTYN - GĘSINA NA ŚW MARCINA

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak globalne ocieplenie zmienia wakacyjne trendy?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto