Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Jak zrobić idealne włoskie risotto - opowiada ekspert restauracji Si

Red.
Jak zrobić idealne włoskie risotto - opowiada ekspert restauracji Si
Jak zrobić idealne włoskie risotto - opowiada ekspert restauracji Si Szymon Starnawski
Idealne risotto przygotowujemy z ryżu al dente. Zawsze jest ono głównym posiłkiem, nigdy dodatkiem - opowiada Giancarlo Russo ekspert kulinarny restauracji Si.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto