Choć podobno nie samym chlebem żyje człowiek, to jednak nie da się ukryć, że jedzenie i picie to dwa najistotniejsze warunki naszej egzystencji.
Jeśli są dodatkowo dobre i zdrowe – ekologiczne i przygotowane według od lat strzeżonej receptury –tym lepiej!
Mający zawsze na uwadze dobro swoich klientów i otaczający troską wszystkie aspekty ich życia, kielecki Pasaż Świętokrzyski, zaprasza w dniach od 1 do 3 marca na pachnący tradycją, świeżością
i zdrowiem Kiermasz Produktów Regionalnych, który przygotowany został z myślą o znawcach tradycyjnego i smacznego jedzenia.
Każdy kto w tych dniach odwiedzi galerię handlową kieleckiego Pasażu, będzie mógł się rozsmakować w góralskich oscypkach, wędzonych na klasyczny sposób wędlinach, aromatycznych przyprawach
z różnych zakątków świata oraz przepysznych miodach zebranych na ekologicznych plantacjach.
Niewątpliwą atrakcją będą też wystawiane na kiermaszowych stoiskach produkty najlepszych rzemieślników i rękodzielników – kapcie, skóry i wiele innych niezbędnych każdemu artykułów.
Już dziś warto zaplanować odwiedziny w Pasażu świętokrzyskim, który na 3 dni od 1 do 3 marca zamieni się w opływającą smakami i zapachami regionalną spiżarnię.
Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?