Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
CookUp to dwa studia kulinarne w Warszawie - na Mokotowie i...
fot. materiały prasowe

Kursy gotowania w Warszawie. Stań się profesjonalnym szefem kuchni

CookUp

CookUp to dwa studia kulinarne w Warszawie - na Mokotowie i na Bielanach - w których odbywają się warsztaty, pokazy, prezentacje, konferencje kulinarne oraz prywatne śniadania, obiady i kolacje z gotowaniem na żywo. W zależności od rodzaju warsztatów kulinarnych i ich trudności na raz gotuje tutaj od 12 do 20 osób. Studio zapewnia kursantom wszystko, co jest potrzebne do uczestniczenia w kursie – od doświadczonych szefów kuchni, przez sprzęty i akcesoria kuchenne, do składników spożywczych oraz fartuchów kucharskich. Jakie mamy kursy do wyboru? do CookUp zapraszani są instruktorzy wszystkich kuchni świata, w kwietniu będziemy mieli okazję nauczyć się m.in. kuchni tajskiej, francuskiej, bezglutenowej czy wegetariańskiej. Możemy także zapisać się na kurs posługiwania się nożami kuchennymi, obchodzenia z owocami morza czy z czym się je street food. Pełną listę kursów znajdziecie na stronie: cookup.pl/warsztaty Średnia cena kursu to 250 zł.


Zobaczcie też: Wszystko o bieganiu w Warszawie

Zobacz również

Srogie lanie na koniec sezonu. Zastal Zielona Góra dostał łomot w Ostrowie!

Srogie lanie na koniec sezonu. Zastal Zielona Góra dostał łomot w Ostrowie!

Pożar na osiedlu Rokosowo w Koszalinie. Jedna osoba nie żyje [ZDJĘCIA]

Pożar na osiedlu Rokosowo w Koszalinie. Jedna osoba nie żyje [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów