W specjalnym menu znajdą się:
Przekąski: sałaty z gruszką, gorgonzolą i orzechami włoskimi oraz sosem malinowym - 29 zł; szaszłyk z krewetek w cieście tempura z sosem cytrynowym - 24 zł; mus z wątróbki gęsiej na toście z chałki w sosie jeżynowym - 21 zł; krem z cykorii z serem blue i chipsami z bekonu - 15 zł
Danie główne: krewetki z tagliatelle nerro di seppia, różowym pieprzem i pomarańczami - 39 zł; polędwica wołowa z borowikami i suszonymi pomidorami - 49 zł; eskalopki cielęce z szałwią i jabłkami - 41 zł; kacza pierś z polentą z grilla i gruszką w sosie porzeczkowym - 44 zł
Deser: brzoskwinie pieczone w sosie szodonowym - 16 zł; fondue z czekolady ciemnej z owocami i orzechami (dla 2 osób) - 39 zł; maliny z gorącym sosem z białej czekolady - 16 zł
Cena specjalnego zestawu walentynkowego, do którego można wybrać po jednym daniu z każdej grupy, wynosi 69 zł dla jednej osoby.
Do wybranych dań zaproponowane zostanie również odpowiednie wino lub szampan.
Kontakt: tel. (22) 841 00 16, e-mail: [email protected]
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?