Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Menu sezonowe - gdzie w Warszawie zjemy grzyby, dynię i jesienne przysmaki? [PRZEGLĄD]

Red.
Restauracja przy Francuskiej 3 wprowadza do swojego jadłospisu cały szereg jesiennych akcentów, nie ograniczając się jednak tylko do grzybów, dyni, czy warzyw sezonowych. W menu "Od morza do Tatr" znajdziemy burger jagnięcy (39 zł), śledzia z korzennymi przyprawami (24 zł) czy filet z kurczaka -podawany tu jest z dynią i kabaczkiem w maśle lawendowym (39 złotych).
Restauracja przy Francuskiej 3 wprowadza do swojego jadłospisu cały szereg jesiennych akcentów, nie ograniczając się jednak tylko do grzybów, dyni, czy warzyw sezonowych. W menu "Od morza do Tatr" znajdziemy burger jagnięcy (39 zł), śledzia z korzennymi przyprawami (24 zł) czy filet z kurczaka -podawany tu jest z dynią i kabaczkiem w maśle lawendowym (39 złotych). Szymon Starnawski
Kalendarzowa jesień trwa w najlepsze, a w sklepach pojawiają się już pierwsze dynie, jesienne grzyby i kapusta. Wraz z sezonowymi zmianami na bazarach i targach, zmienia się menu restauracji. Zobacz, gdzie w Warszawie warto wpaść na krem z dyni, czy grzybowe risotto. Kliknij w zdjęcie, aby przejść do galerii!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto