Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Mistrz grillowania. Poznajcie pięć tajemnic na najzdrowszego i najlepszego grilla w Warszawie

ANNA RADOWICKA/AIP
Jeżeli chcemy cieszyć się smakiem grillowanych warzyw, należy pamiętać o ich właściwym przygotowaniu. Korzystajmy z oleju lub oliwy. Ważne jest też użycie ziół i przypraw, takich jak imbir, rozmaryn, cynamon, tymianek czy bazylia. W połączeniu z dymnym aromatem, nadadzą one warzywom niepowtarzalny charakter.
Jeżeli chcemy cieszyć się smakiem grillowanych warzyw, należy pamiętać o ich właściwym przygotowaniu. Korzystajmy z oleju lub oliwy. Ważne jest też użycie ziół i przypraw, takich jak imbir, rozmaryn, cynamon, tymianek czy bazylia. W połączeniu z dymnym aromatem, nadadzą one warzywom niepowtarzalny charakter. pixabay.com / zdjęcie ilustracyjne
Słonedzna niedziela to idealny czas na grilla! Ale jak sprawić, by przygotowywane potrawy były soczyste i smakowite? Oto pięć tajemnic, dzięki którym zrobicie bardzo zdrowego, najlepszego grilla w Warszawie! Kliknij w zdjęcie, aby przejść do galerii.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto