Mistrzowie Smaku 2018, powiat pucki w naszym cyklu prezentujemy restaurację Pod Złotym Lwem z Pucka (Stary Rynek 17).
Na gastronomicznej mapie Pucka istnieją niemal dokładnie od 3 lat i z marszu restauracja stała się bardzo popularnym miejscem na Starym Rynku.
- Szczerze to nie spodziewaliśmy się aż takiego sukcesu - mówi skromnie pani Grażyna, właścicielka Złotego Lwa w Pucku. - To wszystko wynik ciężkiej pracy całego zespołu i zaangażowania, które wkładamy w każde danie.
ZOBACZ TEŻ:
Co tu zjemy? Karta jest bardzo bogata i opiera się głównie na kuchni europejskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.
- Ogromną popularnością cieszą się ryby - dodaje szefowa. - To po te smaki turyści do nas przyjeżdżają.
W Restauracji Pod Złotym Lwem dbają nie tylko o pyszne dania stawiając na świeżość i jakość produktów. Tu dużą uwagę przykładają do klimatu.
Oprócz stylowego wnętrza w każdy piątek od godz. 19 odbywają się koncerty z muzyką na żywo. Lokal jest też chętnie wynajmowany na zamknięte imprezy.
Karpackie przysmaki w kuchni Pawła Dobrzańskiego:
wideo: Echo Ziemi Puckiej
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?