3 z 10
Poprzednie
Następne
Modne miejsca Warszawa 2019. Tu musisz zajrzeć w nowym roku! [TOP10]
Prostota zawsze na czasie: Sypka Mąka i Masło
Proste, autorskie dania z mąką i masłem. Tak najkrócej można opisać ofertę lokalu Sypka Mąka i Masło. Możecie spędzić tu cały dzień. W ofercie znajdują się bowiem dania śniadaniowe, lunchowe, obiadowo-kolacyjne. Nowa restauracja Jurka Sobieniaka (szefa kuchni i restauratora, właściciela restauracji Sypka Mąka na Ursynowie i sieci Niezłe Bydło, technologa żywności i eksperta gastronomicznego) to pożywne śniadania, obiady i kolacje w przyzwoitych cenach. Za pizze zapłacimy tu od 22 do 34 zł, za makarony od 33 do 36 zł. Krem z pomidorów to wydatek rzędu 12 zł, kruche policzki wieprzowe z marynowanymi burakami na prażonej gryce - 38 zł. Adres: Ludwika Rydygiera 13