Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Najbardziej ekskluzywne restauracje w Warszawie - co w nich zjemy i kogo na nie stać?

PZ
Cuda w restauracji Tamka 43 tworzy Piotr Pielachowski, który doświadczenie zdobywał u boku  Michela Morana w  Bistro de Paris. Propozycję awansu na szefa kuchni Pielachowski otrzymał podobno po 4 dniach pracy. W menu Tamki znajdziemy np. smażonego bażanta z purée z dyni i burakiem chioggia (68 zł), a także tatar z jelenia z kurkami i gorczycą (41 zł).


Zobaczcie też: Jack's Cinema. Restauracja i kino w centrum Warszawy
Cuda w restauracji Tamka 43 tworzy Piotr Pielachowski, który doświadczenie zdobywał u boku Michela Morana w Bistro de Paris. Propozycję awansu na szefa kuchni Pielachowski otrzymał podobno po 4 dniach pracy. W menu Tamki znajdziemy np. smażonego bażanta z purée z dyni i burakiem chioggia (68 zł), a także tatar z jelenia z kurkami i gorczycą (41 zł). Zobaczcie też: Jack's Cinema. Restauracja i kino w centrum Warszawy Tamka 43 / Materiały prasowe
Najświeższe ryby i owoce morza, idealna obsługa, nienagannie podane dania. A to wszystko za odpowiednią i nierzadko wysoką cenę. Tak wyglądają najbardziej ekskluzywne lokale w stolicy. Zobacz, co i za ile można w nich zjeść. Kliknij w zdjęcie, żeby dowiedzieć się więcej.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kto musi dopłacić do podatków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto