14 z 15
Poprzednie
Następne
Najciekawsze nowe restauracje w Warszawie. 15 miejsc, które warto odwiedzić w 2019 roku
Supperlardo, Chmielna 13a
MIEJSCE NR 2 Supperlardo to miejsce stworzone przez właścicieli warszawskiej restauracji Mąka i Woda. Mięso i chleb – na tych składnikach opiera się menu restauracji. Ciasto na pieczywo to połączenie mąki z polskiej certyfikowanej bio-pszenicy i zakwasu własnej produkcji. Świeże kiełbasy i parówki wyrabiane są tuż za ścianą restauracji. W karcie win można znaleźć ciekawe propozycje z Austrii, Węgier i Włoch. MENU W menu m.in.: Chleb ekologiczny wypiekany na miejscu z masłem za 10 zł Selekcja wędlin i chleba za 20 zł/os Wędzony pstrąg, dzisiejsza ricotta, ligol, świeży chrzan za 30 zł ADRES Supperlardo, Chmielna 13a