Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Nowe knajpy w Warszawie. Te miejsca warto odwiedzić w najbliższym czasie! [TOP 10]

Martyna Konieczek
Lody z Pallone opierają się na tradycyjnych włoskich recepturach. Do ich produkcji wykorzystuje się tylko naturalne składniki: mleko, śmietana i jogurt pochodzą z polskich mleczarni, orzechy i cytryny z Sycylii, czekolada z Belgii, Kolumbii i Ekwadoru. Smaki na tablicy zmieniają się regularnie - możemy tam znaleźć pistację, śmietankę i truskawkę, a także słony karmel, czekolada wegańska i mojito. 

Adres: Brzeska 29/31
Lody z Pallone opierają się na tradycyjnych włoskich recepturach. Do ich produkcji wykorzystuje się tylko naturalne składniki: mleko, śmietana i jogurt pochodzą z polskich mleczarni, orzechy i cytryny z Sycylii, czekolada z Belgii, Kolumbii i Ekwadoru. Smaki na tablicy zmieniają się regularnie - możemy tam znaleźć pistację, śmietankę i truskawkę, a także słony karmel, czekolada wegańska i mojito. Adres: Brzeska 29/31 Fot. Pixabay / zdjęcie ilustracyjne
Niemal co miesiąc w Warszawie otwiera się kilka nowych miejsc, które warto odwiedzić. Wegański kebab, kawiarnia z domowymi tartami czy food truck z pizzą - to tylko niektóre z naszych propozycji. Kliknijcie w zdjęcie, aby przejść do galerii i dowiedzieć się, w których nowo otwartych knajpach warto zjeść.
od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto