MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Restauracja skupiona na owocach morza i włoskim winie to...
fot. Materiały pasowe

Nowe restauracje w Warszawie. Gdzie wpaść na tapas, krepsy i prosecco? Kulinarna mapa stolicy w 2022 roku

Prosecco Oyster Bar (Francuska 14)

Restauracja skupiona na owocach morza i włoskim winie to trzeci lokal pod tym szyldem w Polsce. Pozostale dwa działają w Krakowie i Wrocławiu. Jego właścicielami są Inna i Oleg Yarowy, małżeństwo, które stoi za sukcesem sieci kawiarni Dobro & Dobro. W Menu Oyster Baru znajdziemy, poza ostrygami w atrakcyjnej cenie (7,9 zł / szt.) także krewetki, ośmiorniczki (11,90 zł), kalmary panierowane (14,90 zł), czy miks owoców morza z grilla (45 zł).

Zobacz również

Koszmarne zderzenie czołowe w Szaflarach. Dwie osoby ranne

Koszmarne zderzenie czołowe w Szaflarach. Dwie osoby ranne

Mężczyzna został przygnieciony przez ciągnik

Mężczyzna został przygnieciony przez ciągnik

Polecamy

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

To dlatego po odchudzaniu dopada cię  „efektu joje”.  Winny jest ten czynnik

To dlatego po odchudzaniu dopada cię „efektu joje”. Winny jest ten czynnik