MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nowe miejsce właściciela Ceviche Baru i zwycięzcy pierwszej...
fot. Zdjęcie ilustracyjne / pixabay.com

Nowe restauracje w Warszawie. Gdzie wpaść na tapas, krepsy i prosecco? Kulinarna mapa stolicy w 2022 roku

Tuna (Elektryczna 2)

Nowe miejsce właściciela Ceviche Baru i zwycięzcy pierwszej polskiej edycji programu Top Chef skupia się na rybach i owocach morza. Zjemy tu m.in. filet z serioli (84 zł), polędwice z tuńczyka Yellow Fin lub błękitnopłetwego (99 zł i 140 zł), oraz sashimi z czterech rodzajów ryb (80 zł). Restauracja poza wyborem bardziej typowych dań, oferuje swoim gościom np. papardelle a’la bolognese (60 zł), w których zamiast wołowiny znajdziemy tuńczyka. Lokal specjalizuje się także w wędlinach przygotowywanych na bazie ryb, a także może pochwalić się sporym wyborem owoców morza serwowanych na surowo.

Zobacz również

Prawdziwa bitwa w Będzinie. Pojedynek Stand Up'owy Damian Kubik

Prawdziwa bitwa w Będzinie. Pojedynek Stand Up'owy Damian Kubik

Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

Polecamy

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Nie żyje Zofia Czekalska. Uczestniczka Powstania Warszawskiego zmarła w wieku 100 lat

Nie żyje Zofia Czekalska. Uczestniczka Powstania Warszawskiego zmarła w wieku 100 lat

Zaginęła historyczna maszyna ze słynnej cukierni na Grochowie. Sprawę bada policja

Zaginęła historyczna maszyna ze słynnej cukierni na Grochowie. Sprawę bada policja