Nowe restauracje w Warszawie: wiosna i lato pod znakiem otwarć i debiutów
Mimo rosnących cen żywności i galopującej inflacji, nie brakuje w Warszawie śmiałków, którzy decydują się na otwieranie własnej restauracji. W tym roku obserwowaliśmy wyspy burger barów oraz lokali z kuchnią włoską, ale wśród debiutujących miejsc pojawiło się także kilka mniej oczywistych gastronomicznych konceptów. Zapraszamy na wielkie podsumowanie.
Oto nasz wybór ciekawych miejsc, które zadebiutowały w ostatnich 12 miesiącach, a które warto odwiedzić jeszcze przed końcem 2022 roku. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić galerię
Dziennik Zachodni / Wielki Piątek
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?